Language
airports

Zračna luka Frankfurt (FRA) i prijevozi

Otkrijte Zračna luka Frankfurt (FRA) i prijevozi

Zračna luka Frankfurt 4. je najprometnija europska zračna luka i i najprometnija u Njemačkoj s letovima do više od 275 odredišta u 111 država. Ima oko 11 milijuna putnika.

Autobusne rute do Zračne luke Frankfurt

Rute Vrijeme putovanja
Frankfurt – APT Frankfurt – Frankfurt 30 minuta
Mannheim – APT Frankfurt – Mannheim 1 sat

Kašnjenje leta u Zračnoj luci Frankfurt?

Letovi mogu kasniti ili se mijenjati u apsolutno svakoj zračnoj luci, pa ni frankfurtska nije iznimka. Obično ne možete ništa učiniti po pitanju svog narednog prijevoza. Naš pozivni centar uvijek je dostupan na broj +386 1 431 7777 kako bi vam pomogli otići doma ili u hotel.

Ako ste zapeli u zračnoj luci i čekate na odlazni let, provjerite karte terminala, gdje možete pronaći najbliži kafić, trgovinu ili ured za prodaju karata kako biste se lakše orijentirali.

U zračnoj luci

Objekti

Zračna luka Frankfurt nije samo jedna od najprometnijih, ali i jedna od najvećih zračnih luka na svijetu i ima velik raspon kafića, barova i restorana gdje možete uživati dok čekate svoj let. Možete pronaći sjajnu robu i bescarinsku trgovinu po cijeloj zračnoj luci.

Sigurnost

Sigurnost u europskim zračnim lukama možda nije tako stroga kao u SAD-u, ali zapamtite da je Zračna luka Frankfurt jedna od najprometnijih u svijetu i trebali biste očekivati dulje redove zbog sigurnosnog protokola. Kako biste izbjegli sve neugodne i stresne situacije, pokušajte doći u luku barem 2,5 sati prije vremena odlaznog leta. Zrakoplovni prijevoznici imaju vlastita pravila o prtljazi, ali zapamtite da su neka pravila univerzalna. Nemojte unositi tekućine ni oštre predmete na avion. Samo ćete izgubiti svoje piće, zadržati se u redu, ili u najgorem slučaju, morati objašnjavati što se dogodilo uvijek zaposlenom osoblju sigurnosne točke.

Kada doći

Preporučujemo da u zračnu luku dođete barem 2,5 sati prije odlaska leta.

Podaci za ključne kontakte:

Planovi i rasporedi letova: +49 (0) 180 – 6 372 4636

Proširenje zračne luke: +49 (0) 800 – 234 5679

Izgubljeni i pronađeni predmeti: +49 (0) 69 690 – 66359

VIŠE KONTAKATA

Često postavljana pitanja

Mogu li kupiti kartu za Zračnu luku Frankfurt od Nomago InterCity vozača?

Moguće je kupiti kartu izravno od vozača, ali uzmite u obzir da bus za prijevoz do luke može biti pun. Zato preporučujemo da kupite svoje karte unaprijed kako biste rezervirali svoja sjedala. Također možete preuzeti mobilnu aplikaciju Nomago i u njoj kupovati karte, kako ne biste morali ispisivati i nositi papirne karte sa sobom (samo se pobrinite da vam je telefon pun pri ukrcavanju).

Što će se dogoditi ako je moj let otkazan nakon što kupim prijevozne karte?

Zrakoplovni prijevoznik ili putno osiguranje možda će vam vratiti cijenu prijevozne karte, ali to prethodno provjerite s njima.

Idem u zračnu luku na let. Koji prijevoz trebam?

Uvijek trebate paziti da se ukrcate na autobus koji će u zračnu luku stići ne manje od 3,5 sati prije leta. Autoput koji vodi do Zračne luke Frankfurt skoro je uvijek pun prometa i često manja prometna nesreća može uzrokovati kašnjenje na cesti od 1 sata. Tako ćete i dalje imati obavezna 2,5 sata prije leta.

Imam drugo pitanje ili problem s prijevozom.

Slobodno se obratite našem pozivnom centru na broj +386 1 431 7777 i učinit ćemo sve što možemo da odgovorimo na vaša pitanja ili da vam pomognemo.