Language
airports

Zračna luka Treviso (TSF) i prijevozi

Otkrijte Zračna luka Treviso (TSF) i prijevozi

Zračna luka Treviso

Zračna luka Treviso, koja se naziva i Treviso-Sant’Angelo, jedna je od najvažnijih zračnih luka u Italiji. Većina zrakoplovnih prijevoznika koji voze ovdje Zračnu luku Treviso nazivaju Venecija Treviso. Ime je nastalo zbog činjenice da se zračna luka nalazi oko 20 kilometara od obližnje Venecije.

Autobusne rute do Zračne luke Treviso

Rute Vrijeme putovanja
Ljubljana – Venice 3 sata i 40 minuta
Venice – Ljubljana 3 sata i 40 minuta

Kašnjenje leta u Zračnoj luci Treviso?

Kao i svugdje, letovi mogu kasniti ili se mijenjati, a često ništa ne možete učiniti po pitanju svog narednog prijevoza. Naš pozivni centar uvijek je dostupan na broj +386 1 431 7777 kako bi vam pomogli otići doma ili u hotel.

Ako ste zapeli u zračnoj luci i čekate na odlazni let, provjerite karte terminala, gdje možete pronaći najbliži kafić, trgovinu ili ured za prodaju karata kako biste se lakše orijentirali.

U zračnoj luci

Objekti

Zračna luka Treviso ima dva lijepa kafića i restoran gdje možete popiti piće, pojesti nešto i najvažnije, odmoriti se dok čekate na let.

Možete pronaći i nešto robe u bescarinskoj trgovini, ali nemojte očekivati sadržaje koje obično pružaju velike zračne luke po svijetu.

Sigurnost

Sigurnost u europskim zračnim lukama možda nije tako stroga kao u SAD-u, ali možete očekivati dulje redove zbog sigurnosnog protokola kada se nekoliko letova ukrcava u isto vrijeme. Dođite tijekom predloženog vremenskog razdoblja kako biste prošli kroz sve sigurnosne provjere na vrijeme, inače ćete propustiti svoj let. Zrakoplovni prijevoznici imaju vlastita pravila o prtljazi, ali zapamtite da su neka pravila univerzalna. Nemojte pokušati unijeti tekućinu ni oštre predmete u avion, samo ćete izgubiti svoje piće, zadržati se u redu, ili u najgorem slučaju, morati objašnjavati što se dogodilo zaposlenom osoblju sigurnosne točke.

Kada doći

Za odlaske sa Zračne luke Treviso unutar države trebate se javiti na šalter za prihvat putnika i prtljage barem 1 sat prije odlaska. Za međunarodne letove morate se javiti na šalter za prihvat putnika i prtljage barem 2 sata prije odlaska.

Podaci za ključne kontakte:

Ured za karte / Info točka: +39 0422 315111
Policija: +39 0422 299611
Izgubljeni i pronađeni predmeti: 0422 315141

JOŠ KORISNIK KONTAKATA

Često postavljana pitanja

Mogu li kupiti kartu za Zračnu luku Treviso od Nomago InterCity vozača?

To je moguće, ali uzmite u obzir da bus za prijevoz do zračne luke može biti pun. Preporučujemo da kupite svoje karte unaprijed kako biste rezervirali svoja sjedala. Također možete preuzeti mobilnu aplikaciju Nomago i u njoj kupovati karte, kako ne biste morali ispisivati i nositi papirne karte sa sobom (samo se pobrinite da vam je telefon pun pri ukrcavanju).

Što će se dogoditi ako je moj let otkazan nakon što kupim prijevozne karte?

Zrakoplovni prijevoznik ili putno osiguranje možda će vam vratiti cijenu prijevozne karte.

Idem u zračnu luku na let. Koji prijevoz trebam?

Uvijek trebate paziti da se ukrcate na autobus koji će u zračnu luku stići ne manje od 3 sata prije leta. Autoput koji vodi do Zračne luke Treviso je prometan i često manja prometna nesreća ili bilo kakva prometna gužva mogu uzrokovati kašnjenje na cesti od 1 sata. Tako ćete i dalje imati obavezna 2 sata prije leta.

Imam drugo pitanje ili problem s prijevozom.

Slobodno se javite našem pozivnom centru na broj +386 1 431 7777 i učinit ćemo sve što možemo da odgovorimo na vaša pitanja ili da vam pomognemo.