Language
airports

Zračna luka Stuttgart (STR) i prijevozi

Otkrijte Zračna luka Stuttgart (STR) i prijevozi

Zračna luka Stuttgart jedna je od najprometnijih njemačkih zračnih luka s letovima do više od 140 odredišta. Privlači skoro 12 milijuna putnika iz Njemačke i šire regije.

Autobusne rute do Zračne luke Stuttgart

Rute Vrijeme putovanja
Ulm – Stuttgart – Ulm 55 minuta
Karlsruhe – Stuttgart – Karlsruhe 55 minuta

Kašnjenje leta u Zračnoj luci Stuttgart?

Letovi mogu kasniti ili se mijenjati, a često ništa ne možete učiniti po pitanju svog narednog prijevoza. Naš pozivni centar uvijek je dostupan na broj +386 1 431 7777 kako bi vam pomogli otići doma ili u hotel.

Ako ste zapeli u zračnoj luci i čekate na odlazni let, provjerite sadržaje terminala, gdje možete pronaći najbliži kafić, trgovinu ili druge sadržaje da se opustite tijekom čekanja.

U zračnoj luci

Objekti

Zračna luka Stuttgart ima mnoge kafiće gdje možete popiti kavu ili neko drugo piće, pojesti nešto ili samo pronaći stolicu dok čekate na zakašnjeli let.

Možete pronaći i robu u bescarinskoj trgovini.

Sigurnost

Sigurnost u europskim zračnim lukama možda nije tako stroga kao u SAD-u, ali zapamtite da je Zračna luka Stuttgart vrlo zaposlena međunarodna zračna luka i trebali biste očekivati dulje redove zbog sigurnosnog protokola. Zrakoplovni prijevoznici imaju vlastita pravila o prtljazi, ali zapamtite da su neka pravila univerzalna. Nemojte pokušati unijeti tekućinu veličine koja nije prihvatljiva (više od 100 ml) ni oštre predmete u avion, samo ćete izgubiti svoje piće, zadržati se u redu, ili u najgorem slučaju, morati objašnjavati što se dogodilo zaposlenom osoblju sigurnosne točke.

Kada doći

Za sve međunarodne letove koji odlaze iz Zračne luke Stuttgart obavezno dođite barem 2 do 2 i pol sata prije leta za prihvat putnika i prtljage. Ako vaš zrakoplovni prijevoznik dopušta da se prijavite za let na internetu, tako ćete uštedjeti vrijeme u redu, ali bolje je da dođete ranije i popijete piće, nego da jurite pod stresom kroz zračnu luku pokušavajući stići do vrata koja se zatvaraju.

Podaci za ključne kontakte:

Info telefon zračne luke: +49 711 948-0

Osiguranje, ured za izgubljene i pronađene predmete: +49 711 948-3355

Prva pomoć: +49 711 948-112

ZA VIŠE PITANJA

Često postavljana pitanja

Mogu li kupiti kartu za Zračnu luku Stuttgart od Nomago InterCity vozača?

To je moguće, ali vrlo često bus za prijevoz do zračne luke može biti pun. Preporučujemo da kupite svoje karte unaprijed kako biste rezervirali svoja sjedala. Također možete preuzeti mobilnu aplikaciju Nomago i u njoj kupovati karte, kako ne biste morali ispisivati i nositi papirne karte sa sobom (samo se pobrinite da vam je telefon pun pri ukrcavanju).

Što će se dogoditi ako je moj let otkazan nakon što kupim prijevozne karte?

Zrakoplovni prijevoznik ili putno osiguranje možda će vam vratiti cijenu prijevozne karte, ali savjetujemo da to prethodno provjerite s njima.

Idem u zračnu luku na let. Koji prijevoz trebam?

Uvijek trebate paziti da se ukrcate na autobus koji će u zračnu luku stići ne manje od 2,5 sata prije leta. Autoputi koji vode do Zračne luke Stuttgart iznimno su prometni i prometne gužve mogu uzrokovati kašnjenje na putu. Tako ćete i dalje imati obavezna 2 sata prije leta.

Imam drugo pitanje ili problem s prijevozom.

Za sva pitanja koja nismo pokrili, slobodno se obratite našem pozivnom centru na broj +386 1 431 7777 i učinit ćemo sve što možemo da odgovorimo na vaša pitanja ili da vam pomognemo.