Language
route

Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Frankfurta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Stuttgarta do Frankfurta

Uživajte u najudobnijem međugradskom autobusnom prometu s našim uslugama od Stuttgarta do Frankfurta. Put traje oko 6 sati, zato nam je važno da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 7,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 8:25 i 17:25 i put traje oko 3 sata i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: KarlsruheMannheim i Zračna luka Frankfurt. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Stuttgarta

Autobusna stanica u Zračnoj luci Stuttgart nema mnogo sadržaja. Ako stignete ranije, možete se zabaviti u obližnjoj zračnoj luci dok čekate autobus za Frankfurt. Barem možete popiti kavu ili pojesti nešto na terminalu zračne luke. Do stanice možete doći autobusom, taksijem ili pješice.

Dolazak u Frankfurt

Lokalno vrijeme

FRANKFURT WEATHER

Službeno poznat kao Frankfurt na Majni, Frankfurt je najviše internacionalni i raznoliki grad u Njemačkoj, pa i ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 8 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o Frankfurtu.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!