Language

Pomoć i savjeti

Saznaj sve što trebaš znati o Nomago InterCity

Koliko prtljage mogu imati sa sobom?

Koliko prtljage mogu imati sa sobom?

Kada putujete s nama, nikada nećete morati izbacivati predmete iz prtljage zbog ograničenja prijevoznika. Znamo koliko vam je važno da imate sve što trebate na putovanju, zato smo se pobrinuli da imamo najpovoljnija pravila za prtljagu.

Prtljaga uključena u cijenu karte

Količina prtljage ovisi o razredu u kojem sjedite, sljedeće su količine besplatno uključene u cijenu:

Economy i Family&Friends razred: možete ponijeti jedan komad ručne prtljage (najviše 10 kg i 42 x 30 x18 cm) i jedan veći komad prtljage (najviše 30 kg i 80 x 50 x 30 cm) možete odložiti u prtljažni prostor.

Premium razred: možete ponijeti jedan komad ručne prtljage (najviše 10 kg i 42 x 30 x 18 cm) i dva komada prtljage (najviše 30 kg i 80 x 50 x 30 cm) možete odložiti u prtljažni prostor.

Dodatna prtljaga

Dodatna prtljaga (za Economy, Family&Friends i Premium razrede) naplaćuje se po cijeni od 3 eura po komadu. Dodatni komadi prtljage ne smiju biti veći od 80 x 50 x 30 cm i postoji ograničenje od ne više od dva komada prtljage po osobi po autobusu.

Ako planirate putovati s dodatnom prtljagom, preporučujemo da unaprijed kupite karte online. Postoji mogućnost da neće biti mjesta u prtljažnom prostoru za vaše dodatne komade prtljage ako dođete nenajavljeni i kupite karte od vozača prilikom ukrcavanja.

Potpuno sklopiva invalidska kolica i hodalice mogu se besplatno pohraniti u prtljažnom prostoru – ne računaju se kao prtljaga u prtljažnom prostoru.