Language

Pomoć i savjeti

Saznaj sve što trebaš znati o Nomago InterCity

Kako mogu kupiti autobusne karte Nomago?

Kako da kupim Nomago InterCity autobusne karte?

Imamo 4 praktična načina za kupovinu karata za naše autobuse, a naš tim za korisničku podršku uvijek je dostupan da vam pomogne s bilo kojim od njih.

  1. Online

Sve karte možete kupiti na našoj web-stranici. Nakon kupovine poslat ćemo vam kartu e-poštom s kodom koji se može skenirati. Možete ispisati kartu ili pokazati kod u poruci e-pošte na telefonu vozaču.

Plaćanje karte online je također jednostavno – možete platiti kreditnom karticom ili preko Paypal računa.

  1. Mobilna aplikacija

U našoj mobilnoj aplikaciji možete provjeriti dostupne rute i rasporede, planirati svoje putovanje i kupiti karte. Karte se pohranjuju u profil vaše aplikacije, tako da ih jednostavno možete otvoriti bilo kada u aplikaciji i pokazati ih vozaču da ih potvrdi kada ulazite u autobus.

  1. Od naših vozača

Karte možete kupiti i izravno od vozača autobusa neposredno prije putovanja. Ipak imajte na umu – ovim načinom ne možemo jamčiti da ćete imati dostupno slobodno sjedalo (ili sjedalo u preferiranom putničkom razredu) u autobusu!

  1. Na autobusnim postajama

Karte za naše autobuse dostupne su i na autobusnim postajama s kojih polaze naši autobusi. Možete ih kupiti neposredno prije polaska ili unaprijed, ovisno o pravilima postaje.

  1. Od naših partnera

You can buy tickets from the local travel agencies or other partners we work with.