Language
events
  • Sport

F1 Velika nagrada Mađarske Budimpešta Hungaroring

Otkrijte F1 Velika nagrada Mađarske Budimpešta Hungaroring

Fantastični događaj za sve ljubitelje brzine i adrenalina. Kvalifikacije se održavaju 30. srpnja i 1. kolovoza, a 2. kolovoza posjetitelji će uživati u glavnoj utrci. Možete slijediti utrku na jednom od divovskih zaslona ili se smjestite na brdu iznad trkališta.

Iako je utrka jedna od sporijih u svijetu Formule 1, na pisti nikad nije dosadno. Budući da trenutačno pratimo uzbudljivu sezonu, navijači mogu očekivati da će Velika nagrada Mađarske biti spektakularna.

Kako biste u potpunosti uživali u utrci, dođite dobro pripremljeni. Radi se o događaju usred ljeta, zato su obavezni šešir, krema za sunčanje, sunčane naočale, voda i grickalice. Mogući su i ljetni pljuskovi, pa je i kišobran dobra ideja.

Rezultat iskanja slik za f1 hungaroring

Cijene karata ovise o odabranom paketu, a kreću se od 45 eura sve do 450 eura. S kartom za vikend možete posjetiti bokseve u četvrtak između 16 i 19 sati, gdje možda sretnete timove ili vozače koji se pripremaju za utrku. Za više informacija i karte posjetite: https://tickets.formula1.com/en/3277-hungary-fom/. I znate što preporučujemo – opustite se na najudobnijoj međugradskoj vožnji na InterCity autobusu – rezervirajte svoje karte sada jer očekujemo da ćemo biti puni tijekom ljeta!