Language
route

Prijevoz autobusom od Zagreba do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Zagreba do Ljubljane

Dok putujete od Zagreba do Ljubljane dva sata, moći ćete se opustiti i uživati u najudobnijoj vožnji autobusom ikada. Razlog je zapravo jednostavan– uklonili smo red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Možete uživati u vožnji jednim od naših udobnih autobusa na mnoge načine, ovisno o svome raspoloženju. Surfajte internetom, odspavajte ili uživajte u prekrasnom pogledu na putu do Ljubljane. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 4,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:15 i 20:15 svaki dan i put traje oko 2 sata i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus u Zagrebu prije dolaska na granični prijelaz Breganu HR/SI i zatim stižu u Ljubljanu. Imat ćete oko 15 minuta na graničnom prijelazu da ispružite noge prije odlaska u Ljubljanu.

Odlazak iz Zagreba

Dok čekate odlazak u Ljubljanu, autobusni kolodvor Zagreb ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Popijte kavu, prezalogajite, ili razgledajte okolo kolodvora ako vas nešto zanima dok čekate autobus. Do kolodvora možete doći javnim prijevozom ili  taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme: 7:35

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!