Language
route

Prijevoz autobusom od Zagreba do Frankfurta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Zagreba do Frankfurta

Na dugim međugradskim udaljenostima važno je da vožnja bude što udobnija. Budući da put od Zagreba do Frankfurta traje oko 16 sati, htjeli smo da naši autobusi budu što udobniji za vas. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 20 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:15 i 20:15 svaki dan i put traje oko 15 sati i 45 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Zagrebgranični prijelaz Bregana HR/SILjubljanaBledVillachSalzburgMünchenAugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim i Zračna luka Frankfurt. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Zagreba

Dok čekate odlazak u Frankfurt, autobusni kolodvor Zagreb ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Popijte kavu i prezalogajite prije dugog puta. Do kolodvora možete doći javnim prijevozom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Dolazak u Frankfurt

Lokalno vrijeme: 21:00

Lokalno vrijeme

VRIJEME U FRANKFURTU

Frankfurt ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 8 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!