Language
route

Prijevoz autobusom od Venecije do Zagreba

About

Otkrijte Prijevoz autobusom od Venecije do Zagreba

Znamo koliko je svim putnicima važna udobnost, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska, a presjeda se na drugi autobus u Ljubljani. Cijene počinju od 22,98 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S prve se rute kreće u 20:45 i put traje oko 18 sati, uključujući presjedanje od 12 sati u Ljubljani, dok je druga ruta mnogo brža. Iz Venecije se odlazi u 15:20 i put traje oko 8 i pol sati, uključujući presjedanje od 3 sata u Ljubljani. Autobus se zaustavlja na sljedećim stanicama:  ŠempeterDolgi most LjubljanaLjubljana, Zagreb. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Zračne luke Venecija Marco Polo

Ne preporučujemo prerani dolazak na autobusnu stanicu Zračne luke Venecija Marco Polo jer se radi o parkiralištu. Preporučujemo da autobus čekate na terminalu zračne luke gdje ima mnogo više sadržaja.

Pronađite više informacija o Veneciji.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme

ZAGREB WEATHER

Glavni i najveći grad Hrvatske, Zagreb je političko, trgovačko, obrazovno i kulturno središte Hrvatske gdje postoji nešto zanimljivo za svakoga.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, pješice ili možete unajmiti automobil.

Više informacija o Zagrebu.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!