Language
route

Prijevoz autobusom od Venecije do Beča

Otkrijte Prijevoz autobusom od Venecije do Beča

Vožnje autobusom znaju biti iscrpljujuće i dosadne, posebno ako su ovako duge. Znamo koliko je svim putnicima važna udobnost, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 34,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 9:55 i 22:05 i put traje oko 10 sati. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Venecija (Tronchetto)Venecija Mestre (željeznički kolodvor)Zračna luka Venecija, ŠempeterDolgi most LjubljanaLjubljanaMariborGraz Beč, i autobus zatim ide dalje na stanicu Zračna luka Beč. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Venecije

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Venecija jer ima samo čekaonicu. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Venecija.

Dolazak u Beč

Lokalno vrijeme: 20:10

Lokalno vrijeme

VRIJEME U BEČU

Beč ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 17 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, pješice ili možete unajmiti automobil.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Beč

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!