Language
route

Prijevoz autobusom od Salzburga do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Salzburga do Zagreba

Naš je glavni prioritet udobno putovanje, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa da dobijemo više prostora za noge i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Put od Salzburga do Zagreba traje 7 sati, tako da nema sumnje da ćete htjeti nešto raditi. Možete surfati na internetu ili raditi na laptopu, odspavati ili gledati prekrasni pogled kroz prozor. Na liniji su 2 dnevna odlaska i cijene počinju od 15,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 7:45 i 16:45 i put traje oko 7 sati, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda i zaustavi se nekoliko puta na dulje vrijeme, putovanje može potrajati 40 minuta dulje. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Villach, Bled i Ljubljana.

Odlazak iz Salzburga

Dok čekate odlazak u Ljubljanu, autobusni kolodvor Salzburg nema mnogo sadržaja za zabavu. Na kolodvor dođite ranije, ali ne prerano jer nećete imati što raditi dok čekate autobus. Na kolodvor možete doći autobusom, tramvajem ili taksijem.

Pronađite više informacija o Salzburgu.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme

ZAGREB WEATHER

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se blizu centra grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Zagreba možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o Zagrebu.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!