Language
route

Prijevoz autobusom od Ljubljane do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Ljubljane do Zagreba

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Ljubljane do Zagreba. Iako ovo putovanje traje samo 2 sata, htjeli smo da bude što udobnije, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 4,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 12:20 i 21:15 i put traje oko 2 sata i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus u Ljubljani prije dolaska na granični prijelaz Breganu SI/HR i zatim stižu u Zagreb. Imat ćete oko 15 minuta na graničnom prijelazu da protegnete noge prije nastavka putovanja.

Odlazak iz Ljubljane

Može biti loša ideja doći na autobusni kolodvor Ljubljana prerano, posebno na kišne dane jer nema dovoljno zaštite od kiše. Ako ipak dođete ranije zbog bilo kojeg razloga, možete popiti kavu ili otići u obližnji McDonald’s i čekati na autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme: 14:45

Lokalno vrijeme

VRIJEME U ZAGREBU

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se u centru grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana. Možete popiti kavu prije odlaska u smještaj javnim prijevozom ili taksijem.

Ako ne želite putovati javnim prijevozom ili zvati taksi svaki put kada idete istraživati Zagreb, možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!