Language
route

Prijevoz autobusom od Frankfurta do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Frankfurta do Zagreba

Udobno putovanje naš je glavni prioritet, posebno kada se radi o dugim međugradskim putovanjima. Želite biti što opušteniji tijekom ove 16-satne vožnje, zato smo uklonili red sjedala iz autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Možete surfati na internetu ili raditi na laptopu, odspavati ili gledati prekrasni pogled kroz prozor.

Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 20 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 8:00 i 23:00 i put traje oko 15 sati i 45 minuta bez zaustavljanja, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda i zaustavi se nekoliko puta na dulje vrijeme, putovanje može potrajati 40 minuta dulje. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: FrankfurtZračna luka FrankfurtMannheimKarlsruheStuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgVillachBledLjubljanaBregana SI/HR (granični prijelaz), i Zagreb.

Odlazak iz Frankfurta

Dok čekate odlazak u Zagreb, autobusni kolodvor Frankfurt ima mnoge sadržaje da se zabavite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ, tako da ćete sigurno pronaći nešto da se zabavite dok čekate svoj autobus. Do autobusnog kolodvora možete doći podzemnom željeznicom, tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme: 05:00

Lokalno vrijeme

VRIJEME U ZAGREBU

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se u centru grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Zagreba možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!