Language
route

Prijevoz autobusom od Zagreba do Münchena

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Zagreba do Münchena

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prijevozu tijekom ovog 9-satnog putovanja (14-satnom preko Budimpešte) od Zagreba do Münchena. Naš je glavni prioritet da stignete što odmorniji u München kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 10 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 23:15, 14:30, 5:15 i 20:15 i put traje oko 9 sati i 15 minuta ili 14 sati i 30 minuta preko Budimpešte bez zaustavljanja, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda i uspije se zaustaviti na dulje vrijeme, putovanje će potrajati 40 minuta dulje. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Zagrebgranični prijelaz GoričanBudimpeštaGyorBratislavaZračna luka BečBeč i Linz. Alternativna ruta ima sljedeće stanice: Zagreb, Ljubljana, Bled, Villach, Salzburg.

Odlazak iz Zagreba

Dok čekate odlazak u München, autobusni kolodvor Zagreba ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme: 13:45

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!