Language
route

Prijevoz autobusom od Zagreba do Budimpešte

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Zagreba do Budimpešte

Htjeli smo da ovo putovanje od 4 sata bude što udobnije za putnike, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozore. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 9,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 23:15 i 14:30 svaki dan i put traje oko 4 sata i 45 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Zagreb i granični prijelaz Goričan. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge.

Odlazak iz Zagreba

Dok čekate odlazak u Budimpeštu, autobusni kolodvor Zagreb ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći tramvajem ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Dolazak u Budimpeštu

Lokalno vrijeme: 04:00

Lokalno vrijeme

BUDAPEST WEATHER

Autobusni kolodvor Budimpešta udaljen je 15 minuta vožnje od centra grada.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Budimpešte možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Budimpešta

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!