Language
route

Prijevoz autobusom od Zagreba do Bratislave

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Zagreba do Bratislave

Uživajte u stvarno udobnoj vožnji našim autobusima iz kojih smo uklonili red sjedala i u kojima nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Surfajte na internetu, odspavajte ili gledajte prekrasni pogled kroz prozore tijekom ovog putovanja od 2 sata. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 11,49 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 23:15 i 14:30 svaki dan i put traje oko 7 sati i 20 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Zagrebgranični prijelaz GoričanBudimpešta i Gyor. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Zagreba

Dok čekate odlazak u Bratislavu, autobusni kolodvor Zagreb ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Dolazak u Bratislavu

Lokalno vrijeme

BRATISLAVA WEATHER

Autobusni kolodvor Bratislava udaljen je samo 11 minuta vožnje od centra.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Bratislave možete ići taksijem, javnim prijevozom ili pješice, ili možete unajmiti auto ili bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Bratislava.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!