Language
-
Ruta

Bus transfer from Umag to Munich

Stanica

Discover Bus transfer from Umag to Munich

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Umaga do Münchena. Put traje nešto dulje od 9 sati, zato nam je važno da stignete odmoreni kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 25 eura.

Book your seats now using the search engine above and ensure that you have a guaranteed spot in any of our 3 seat classes.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:10 i 20:10 svaki dan i put traje oko 9 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Umag, granični prijelaz Kaštel, Trst, Ljubljana, Bled, Villach i Salzburg. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Umaga

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Umag jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Umag.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme: 14:20

Lokalno vrijeme

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana.

You can explore Munich and continue your travels on public transportation, by taxi, or you can find good car rental options at the station travel centre.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Travelling soon? Reserve your seats!