Language
route

Prijevoz autobusom od Umaga do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Umaga do Ljubljane

Možete očekivati potpunu udobnost dok putujete našim međugradskim autobusima. Htjeli smo da ovo putovanje od 2 sata bude što udobnije, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Možete se zabavljati na mnogo načina dok putujete našim autobusima – surfajte na internetu, odspavajte ili uživajte u prekrasnom krajoliku. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 8,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:10 i 20:10 svaki dan* i put traje oko 2 sata i 40 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Umaggranični prijelaz Kaštel i Trst. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*sezonska linija

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Umag jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Umag.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!