Language
route

Prijevoz autobusom od Salzburga do Münchena

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Salzburga do Münchena

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prijevozu tijekom ovog dvosatnog putovanja od Salzburga do Münchena. Naš je glavni prioritet da stignete što odmorniji u München kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 4,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:05 i 12:15 svaki dan i put traje oko 2 sata i 15 minuta. Putnici ulaze u autobus u Salzburgu zatim se voze ravno u München. Budući da je put vrlo kratak, autobus se ne zaustavlja nigdje.

Odlazak iz Salzburga

Dok čekate odlazak u München, autobusni kolodvor Salzburg ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice i naravno taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Salzburg.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!