Language
-
Ruta

Bus transfer from Salzburg to Munich

Stanica

Discover Bus transfer from Salzburg to Munich

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prijevozu tijekom ovog dvosatnog putovanja od Salzburga do Münchena. Naš je glavni prioritet da stignete što odmorniji u München kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 25 eura.

Book your seats now using the search engine above and ensure that you have a guaranteed spot in any of our 3 seat classes.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:05 i 12:15 svaki dan i put traje oko 2 sata i 15 minuta. Putnici ulaze u autobus u Salzburgu i zatim se voze ravno u München. Budući da je put vrlo kratak, autobus se ne zaustavlja nigdje.

Odlazak iz Salzburga

Dok čekate odlazak u München, autobusni kolodvor Salzburg ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice i naravno taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Salzburg.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme: 05:20

Lokalno vrijeme

VRIJEME U MÜNCHENU

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana

You can explore Munich and continue your travels on public transportation, by taxi, or you can find good car rental options at the station travel centre.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Raspored

Lokacija Vrijeme
Salzburg SAL dolazak 03:05
odlazak 03:10
München MUN dolazak 05:20
odlazak 05:30

Travelling soon? Reserve your seats!