Language
route

Prijevoz autobusom od Pule do Salzburga

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Pule do Salzburga

Očekujte pozitivan ishod od petosatne vožnje jer ćete doći na svoje odredište brzo i ugodno uz vrhunsku uslugu. Htjeli smo da putovanja budu što udobnija, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Možete uživati u vožnji jednim od naših udobnih autobusa na mnoge načine – surfajte na internetu, odspavajte ili uživajte u prekrasnom pogledu na lijepe gradove kroz koje prolazite na putu do svog odredišta. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 36 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:00 i 18:00 svaki dan* i put traje oko 9 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PulaRovinjPorečNovigradgranični prijelaz KaštelTrstLjubljanaBled i Villach. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*sezonska linija

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Pula jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Pula.

Dolazak u Salzburg

Lokalno vrijeme

SALZBURG WEATHER

Salzburg ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor je na samo 16 minuta vožnje od centra, pa sjednite u kafić i popijte šalicu kave ili čaja.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Salzburg

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!