Language
route

Prijevoz autobusom od Pule do Frankfurta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Pule do Frankfurta

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Pule do Frankfurta. Put traje oko 18 sati, zato nam je važno da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 27 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:00 i 18:00 svaki dan i put traje oko 18 sati. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PulaRovinjPorečNovigradUmaggranični prijelaz KaštelTrstLjubljanaBledVillachSalzburgMünchenAugsburg, UlmStuttgartKarlsruheMannheim i Zračna luka Frankfurt. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Pula jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Pula.

Dolazak u Frankfurt

Lokalno vrijeme

FRANKFURT WEATHER

Frankfurt ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 8 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!