Language
route

Prijevoz autobusom od Pule do Bleda

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Pule do Bleda

Želimo da našim putnicima bude udobno na međugradskim autobusnim putovanjima, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasne krajobraze kroz koje prolazite. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 26 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 3:00 i 18:00 svaki dan* između travnja i listopada i put traje oko 5 sati i 55 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PulaRovinjPorečNovigradUmaggranični prijelaz KaštelTrst i Ljubljana. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*sezonska linija

Odlazak iz Pule

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Pula jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Pula.

Dolazak u Bled

Lokalno vrijeme

BLED WEATHER

Autobusni kolodvor Bled udaljen je samo 7 minuta hoda od centra. Na kolodvoru su kiosk, kafić i zalogajnice s brzom hranom.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Bleda možete ići pješice ili možete pozvati taksi.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Bled

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!