Language
route

Prijevoz autobusom od Poreča do Ljubljane

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Poreča do Ljubljane

Možete očekivati potpunu udobnost dok putujete našim međugradskim autobusima. Htjeli smo da ovo putovanje od 3 sata bude što udobnije, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Možete se zabavljati na mnogo načina dok putujete našim autobusima – surfajte na internetu, odspavajte ili uživajte u prekrasnom krajoliku. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 12,99 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 4:15 i 19:15 svaki dan* i put traje oko 3 sata i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: PorečNovigradUmaggranični prijelaz Kaštel i Trst. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*Linija ne vozi između listopada 2019. i svibnja 2020.

Odlazak iz Poreča

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Poreč jer ima samo jedan kafić, bankomat, malu pekaru i kiosk, a i vrlo je mali. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći taksijem ili pješice. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Poreč.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!