Language
route

Prijevoz autobusom od Münchena do Salzburga

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Münchena do Salzburga

Iako ovo putovanje traje samo dva sata, htjeli smo da bude što udobnije, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Možete uživati u vožnji jednim od naših udobnih autobusa na mnoge načine – surfajte na internetu, radite na laptopu, odspavajte ili uživajte u prekrasnom pogledu na lijepe gradove kroz koje prolazite na putu do svog odredišta. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 4,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:20 i 14:20 svaki dan i put traje oko 2 sata i 20 minuta. Putnici ulaze u autobus u Münchenu i zatim se voze ravno u Salzburg.

Odlazak iz Münchena

Dok čekate na odlazak u Salzburg, autobusni kolodvor München ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru München.

Dolazak u Salzburg

Lokalno vrijeme

SALZBURG WEATHER

Salzburg ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor je na samo 16 minuta vožnje od centra, pa sjednite u kafić i popijte šalicu kave ili čaja.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Salzburg

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!