Language
route

Prijevoz autobusom od Münchena do Frankfurta

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Münchena do Frankfurta

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Pule do Frankfurta. Put traje oko 6 sati, zato nam je važno da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 9 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:20 i 14:20 i put traje oko 6 sati i 40 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: München, AugsburgUlmStuttgartKarlsruheMannheim i Zračna luka Frankfurt. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Münchena

Dok čekate odlazak u Frankfurt, autobusni kolodvor München ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru München.

Dolazak u Frankfurt

Lokalno vrijeme

FRANKFURT-FLUGHAFEN WEATHER

Frankfurt ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo 8 minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!