Language
route

Prijevoz autobusom od Ljubljane do Villacha

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Ljubljane do Villacha

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Ljubljane do Villacha. Put traje malo dulje od 2 sata, a važno nam je da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 7:35 i 22:15 i put traje oko 2 sata i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus u Ljubljani i Bledu. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana, posebno na kišne dane – nema dovoljno zaštite od kiše. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu ili otići u obližnji McDonald’s i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Villach

Lokalno vrijeme

VILLACH WEATHER

Autobusni kolodvor Villach udaljen je 7 minuta hoda od centra. Kolodvor gotovo nema sadržaja, ali naći ćete kafić i zalogajnicu s brzom hranom blizu autobusnog kolodvora.

Svoje putovanje možete nastaviti pješice jer je Villach mali grad.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Villach

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!