Language
route

Prijevoz autobusom od Ljubljane do Venecije

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Ljubljane do Venecije

Uživajte u najudobnijoj međugradskoj vožnji u našim autobusima. Mnogo toga treba posjetiti u Veneciji pa je važno da stignete odmoreni, upravo zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 5:00 i 14:30* svaki dan i put traje oko 3 sata i 50 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: LjubljanaDolgi most LjubljanaŠempeterVenecija (Zračna luka SE), i Venecija Maestre (željeznički kolodvor). Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

*Linija u 14:30 ne vozi između 4. 11. i 15. 12. i od 13. 1. do 2. 4. Između 16. 12. i 12. 1.  linija vozi ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Veneciju

Lokalno vrijeme

VENICE WEATHER

Venecija ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti pješice nakon što stignete u gradsku lagunu.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Venecija

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!