Language
route

Povratni prijevoz autobusom od Ljubljane do Venecije

Informacije

Otkrijte Povratni prijevoz autobusom od Ljubljane do Venecije

Uživajte u najudobnijoj međugradskoj vožnji u našim autobusima. Mnogo toga treba posjetiti u Veneciji pa je važno da stignete odmoreni, upravo zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće iz Ljubljane u 4:50 i 14:30 i iz Zračne luke Venecija u 10:35 i 23:20 svaki dan i put traje oko 3 sata. Putnici ulaze u autobus na stanicama Šempeter i Dolgi most Ljubljana. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana jer ima samo jedan kafić, bankomat i kiosk. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u Veneciju

Lokalno vrijeme: 8:04

Lokalno vrijeme

VENICE WEATHER

Venecija ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Autobusni kolodvor udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od centra grada.

Svoje putovanje možete nastaviti pješice nakon što stignete u gradsku lagunu.

Više informacija o Zračnoj luci Venecija.

Odlazak iz Venecije

Dok čekate autobus, postoji mnogo toga za raditi na Zračnoj luci Venecija da se zabavite. Pronađite više informacija o Zračnoj luci Venecija.

Dolazak u Ljubljanu

Lokalno vrijeme: 13:39

Lokalno vrijeme

LJUBLJANA WEATHER

Ljubljana ima brojne znamenitosti vrijedne istraživanja. Kada dođete na autobusni kolodvor u centru grada, popijte kavu ili čaj u nekom lijepom kafiću.

Svoje putovanje možete nastaviti javnim prijevozom, taksijem, ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!