Language
route

Bus transfer from Ljubljana to Munich

Informacije

Otkrijte Bus transfer from Ljubljana to Munich

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Ljubljane do Münchena. Put traje nešto dulje od 9 sati, zato nam je važno da stignete odmoreni kako biste produktivno iskoristili svoje vrijeme u gradu. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 10 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 7:35 i 22:35 i put traje oko 6 sati i 30 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: LjubljanaBledVillach i Salzburg. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima

Odlazak iz Ljubljane

Ne preporučujemo da prerano dođete na autobusni kolodvor Ljubljana, posebno na kišne dane – nema dovoljno zaštite od kiše. Ako ipak dođete ranije, uvijek možete popiti kavu ili otići u obližnji McDonald’s i čekati svoj autobus. Do kolodvora možete doći autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Ljubljana.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana.

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!