Language
route

Prijevoz autobusom od Frankfurta do Pule

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Frankfurta do Pule

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Frankfurta do Pule. Put traje oko 18 sati, zato nam je važno da vožnja bude što udobnija. Zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa kako biste imali više prostora i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 27 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 8:00 i 23:00 svaki dan i put traje oko 18 sati. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: FrankfurtZračna luka FrankfurtMannheimKarlsruheStuttgartUlmAugsburgMünchenSalzburgVillachBledLjubljanaTrstgranični prijelaz KaštelUmagNovigradPoreč i Rovinj. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Frankfurta

Dok čekate odlazak u Pulu, autobusni kolodvor Frankfurt ima mnoge sadržaje da se zabavite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do autobusnog kolodvora možete doći podzemnom željeznicom, tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Frankfurt.

Dolazak u Pulu

Lokalno vrijeme

PULA WEATHER

Pula ima brojne znamenitosti za istraživanje, kao što je rimska Arena.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Pule možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Pula

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!