Language
route

Prijevoz autobusom od Budimpešte do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Budimpešte do Zagreba

Uživajte u najudobnijem autobusnom međugradskom prometu s našim uslugama od Budimpešte do Zagreba. Htjeli smo da ovo putovanje od 4 sata bude što udobnije za vas, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 9,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 00:15 i 15:15 svaki dan i put traje oko 4 sata i 45 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: Budimpešta i granični prijelaz Goričan. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima.

Odlazak iz Budimpešte

Dok čekate odlazak u Zagreb, autobusni kolodvor Budimpešta ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Budimpešta.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se u centru grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Zagreba možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!