Language
-
Ruta

Bus transfer from Budapest to Munich

Stanica

Discover Bus transfer from Budapest to Munich

Htjeli smo da ovo putovanje od 4 sata bude što udobnije za putnike, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozore. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 25 eura.

Book your seats now using the search engine above and ensure that you have a guaranteed spot in any of our 3 seat classes.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 4:00 i 19:15 svaki dan i put traje oko 6 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama:: Budimpešta, Gyor, Bratislava, Zračna luka Beč, Beč i Linz. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima

Odlazak iz Budimpešte

Dok čekate odlazak u München, autobusni kolodvor Budimpešta ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Budimpešta.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme: 13:45

Lokalno vrijeme

VRIJEME U MÜNCHENU

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana.

You can explore Munich and continue your travels on public transportation, by taxi, or you can find good car rental options at the station travel centre.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Raspored

Lokacija Vrijeme
Budimpešta BUD dolazak 03:55
odlazak 04:00
Gyor GYO dolazak 05:30
odlazak 05:35
Bratislava BRA dolazak 06:35
odlazak 06:40
Zračna luka Beč VIE dolazak 07:25
odlazak 07:30
Beč VIE dolazak 07:50
odlazak 08:00
Linz LIN dolazak 10:10
odlazak 10:15
München MUN dolazak 13:45
odlazak

Travelling soon? Reserve your seats!