Language
route

Prijevoz autobusom od Budimpešte do Münchena

Otkrijte Prijevoz autobusom od Budimpešte do Münchena

Htjeli smo da ovo putovanje od 4 sata bude što udobnije za putnike, tako da smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Kada putujete s nama, možete surfati na internetu, odspavati, ili gledati prekrasni pogled kroz prozore. Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 15,5 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte si zajamčeno mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 4:00 i 19:15 svaki dan i put traje oko 6 sati i 10 minuta. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama:: BudimpeštaGyorBratislavaZračna luka BečBeč i Linz. Na tim se stanicama ne planiraju pauze, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda, moći ćete protegnuti noge na kolodvorima

Odlazak iz Budimpešte

Dok čekate odlazak u München, autobusni kolodvor Budimpešta ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Do kolodvora možete doći autobusom, pješice ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Budimpešta.

Dolazak u München

Lokalno vrijeme

MUNICH WEATHER

Autobusni kolodvor München nalazi se u centru grada, na nekoliko minuta šetnje od trga Karlsplatz. Kolodvor je okružen kafićima i trgovinama sa svih strana.

Možete istražiti München i nastaviti svoje putovanje javnim prijevozom, taksijem ili možete iznajmiti auto u putnom centru kolodvora.

Više informacija o autobusnom kolodvoru München

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!