Language
route

Prijevoz autobusom od Bratislave do Zagreba

Informacije

Otkrijte Prijevoz autobusom od Bratislave do Zagreba

Naš je glavni prioritet udobno putovanje, zato smo uklonili red sjedala iz naših autobusa i nudimo besplatni Wi-Fi i utičnice za punjenje svim našim putnicima. Ovo putovanje traje dulje od 7 sati, zato nema sumnje da ćete htjeti nešto raditi. Možete surfati na internetu ili raditi na laptopu, odspavati ili gledati prekrasni pogled kroz prozor.

Na liniji su 2 dnevna odlaska u oba smjera, a cijene počinju od 11,49 eura.

Rezervirajte svoja sjedala sada upotrebom gornjeg pretraživača i osigurajte svoje mjesto u jednom od 3 razreda sjedala.

Usluge i pauze

S rute se kreće u 12:35 i 21:40 i put traje oko 7 sati i 20 minuta bez zaustavljanja, ali ako autobus bude vozio brže od rasporeda i zaustavi se nekoliko puta na dulje vrijeme, putovanje može potrajati 40 minuta dulje. Putnici ulaze u autobus na sljedećim stanicama: BratislavaGyorBudimpešta, i granični prijelaz Goričan.

Odlazak iz Bratislave

Dok čekate odlazak u Zagreb, autobusni kolodvor Bratislava ima mnoge sadržaje da se zabavite i opustite. Kolodvor je otvoren 24 sata dnevno i uvijek je vrlo živ. Do kolodvora možete doći tramvajem, autobusom ili taksijem. Pronađite više informacija o autobusnom kolodvoru Bratislava.

Dolazak u Zagreb

Lokalno vrijeme

ZAGREB WEATHER

Autobusni kolodvor Zagreb nalazi se u centru grada i okružen je kafićima i trgovinama sa svih strana.

Do svoga smještaja ili u istraživanje Zagreba možete ići javnim prijevozom, taksijem ili možete unajmiti bicikl ili auto.

Više informacija o autobusnom kolodvoru Zagreb.

Putujete uskoro? Rezervirajte svoja sjedala!